21 Kasım 2010 Pazar

Sasalı

Fotoğrafları çekmek için daha uygun konumlarda olabilirdim. geç kalmamnın telaşıyla bu kadar oldu. fotoğrafları büyütürseniz flamingoları sayabilirsiniz. Kuş Cenneti. Saygılar, Sevgiler.










7 Kasım 2010 Pazar

Karşıyakamız 3 Samsun 2


Güneşli bir pazar sabahıydı gözlerimi açtığım.

Dilara Hanım saat 11.30 gibi işe gitmek zorunda kaldı. pazar günleri çalışmaktan daha kötü birşey pazar günü saat 18.00 sularında işe gitmektir. Barmen lik yaptığım dönem kimi konser organizasyonları pazar günü olurdu. tabii ki pazar akşam olurdu. Akşam üstü günlerden pazarken evden çıkmak, tüm insanların evlerinde bayıldığı saatlerde evden çıkmak.

konumuza geri dönersek saat 12.30 gibi stada inip direk Sezo kardeşimle açıkta yerimizi aldık. bomboştu stad. biz de bomboştuk. Hiç bira içmeden belki de yıllardır gittiğimiz ilk maçtı bu. biraz sıkıldıkta aslında. özlemişim Sez'i. telaşsız bir biçimde maçı bekleyip muhabbet ettik. Çocuğu olacak Sez'in; bilmeyenlere duyurulur.


Hep yaptığından daha farklı bir kadro ile çıktı sahaya en sonunda Kafkaf. Daha yolda gelirken Sezo çıtlattı bana "Kayseri maçına çıktığı kadro ile çıkacak" dedi. inşallah diye geçirip içimden vitesi 5'e taktım Altınyolda. bu sene kendi sahamızda ilk galibiyetimiz olacak.


2-0 öne geçtiğimiz anda klasik olan Karşıyakalılığımızla içim hala tedirgindi. 2. devre daha bi ezik başladık sanki. Baykal bence bu maçta da kendini gösteremedi. Baykal'lı bu sene takımın yıldız adaylarından biri olarak görüyorum. bu maç kötü oynadı. ilk devre orta sahanın ortasından ceza sahasına etkili olabilecek asistler denedi. geneli yerini bulmadı. İçimden bir his Baykal'ın önümüzdeki 2 maçta bir patlama yapacağını söylüyor. 2. devrede oyundan alınması çok yerinde bir karardı. seyirciler arasında benim gibi Baykal'a sempati duyanların sayısının az olduğunu söylerim.


Taha'yı oyuna girerken görmek beni çok heyecanlandırdı. Formayı hak eden oyuncularımızdan biri Taha. Bunu bir kez daha attığı golle kanıtladı.


Rahat ferah olamsa da sahamızda aldığımız 3 puan çok kıymetli ve çok geç geldi. Geçen hafta sinirimden hoca yok demiştim. bu hafta ise saplantılarından kurtulmuş. Kayseri maçını doğru değerlendirmiş, benim tam düşündüğüm oyuncu değişikliklerini yapan bir hoca görmek bir umut ışığı doğurdu. Yine de içimdeki derin tereddütleri gidermesi zaman alacak.


Maçtan notlar:

*Hava çok sıcak ve güneşliydi. resmen bronzlaştık. açık 10 kapalı 20 TL . Çok pahalı. Tabii ki açıktaydık.

*Kapalıda çok harika bir taraftar vardı. alt taraf full çekti. hiç susmadan kalabalıkça sürekli destek verdiler. Keşke kapalıda olsaydık.

*Samsun bence bizim ligin iyi takımlarından. 2-0 dan 2-2 yaptılar. biz ilk yarının sonunda Samsun bitti derken 2.yarı fırtına gibi başladılar.

*bir ara şeref birbirine girdi. yumruk atan adamlar vardı. polisi mudehale etti. kim kimi dövdü göremedik ama ciddi kapışma oldu.

*Yetkin uğursuzdur fenomeni bozldu. bu sene kendi sahamızda ilk galibiyetimizi bana rağmen aldık.